Meten is weten

Je krijgt bij een behandeling de unieke kans om gebruik te maken van de zeer geavanceerde meetapparatuur van Chiropractie Natuurlijk.
Deze tests maken de voortgang van je behandeling echt meetbaar. Voor mij is het voelbaar wat er tijdens de behandeling gebeurt, maar als je dat prettig vindt, is het mogelijk om ook te kunnen zien welke veranderingen in je lichaam plaatsvinden.

Surface EMG
Dit apparaat evalueert de functie van de spieren die je wervelkolom ondersteunen. De spieren worden aangestuurd door de zenuwen. Deze test laat de spierspanning zien. Het laat de gebieden zien met een hoge of abnormale spierspanning. Deze test is uitermate geschikt om de progressie te meten.

Thermal Scan

Deze scan wordt gebruikt om dat gedeelte van je zenuwstelsel te beoordelen dat je organen, klieren en bloedvaten controleert, het autonoom systeem. Aangezien een goed functioneren van het autonoom systeem essentieel is voor herstel en gezond leven, is het belangrijk dit nauwkeurig in kaart te brengen. Dit gebeurt door meting van temperatuurverschillen langs je ruggengraat.
Ik heb acht jaar ervaring in het maken van deze scans en ben hiervoor opgeleid in Amerika. In Nederland ben ik de enige behandelaar die deze mogelijkheid kan bieden.

De prijs voor deze scans samen is € 25,-

Voor de behandeling: Na de behandeling:
 mn_1voor mn_1na
 mn_2voor  mn_2na